КОМПАНИЯТА ...

Компанията е изградена около нуждите на фермера - животновъд и постоянно се  развива изполжвайки нови технологи, които водят до покриване на конкретни съвременни нужди. Разполагаме се с централна база на площ от 7000 кв.м с 800 кв.м. покрита площ и още две собствени клонове. С трима специалисти агронома от общо осем души персонал, седем собствени превозни средства и постоянно нарастваща мрежа партньори в цяла Гърция, винаги сме до вас.

Началото…

Компанията "Gener AG - Братя Зафириадис" е регистрирана през 1991г. със седалище в с. Неос Скопос до гр. Серес Гърция. Основната дейност на фирмата е, снабдяване на земеделците със необходимите продукти за растителна защита, торове, хибридни семена, също така и  земеделски машини и резервни части.

През 1999 г.  е открит първия клон на компанията. През 2005 г. започва сътрудничество и внос на земеделски машини от европейски страни. През 2011 е открит втория клон на компанията под име “Агрос маркет” и местоположение, първи километър Серес - Нигрита (околовръстен път на гр. Серес - светофар на междуградски транспорт). GENER A.G. застава напълно зад своите продукти. Прекия контакт с клиентите си и оказване на помощ, за да ви помогнем да поддържате и извличате максимална полза от инвестицията си, са основни фактори за взаимен успех и растеж

Днес…

Компанията, в момента внася машини и консумативи от Италия, Испания, Португалия, Швеция, Дания и Китай. Участва в известни, международни селскостопански изложби, както Agrotica и Zootechnia в гр. Солун - Гърция и Агра в гр. Пловдив - България. Клиентите на компанията са повече от 150 фирми в Гърция и България също така и много фермери и животновъди.

Целта на компанията е да се увеличат приходите на земеделския производител, което може да се постигне чрез предлагане, от нашата страна, продукти на ниски цени, покриване на нужди на земеделския производител с обширна гама иновационни продукти и обслужването му на време.

собствено производство…

Като начало започнахме с производството на роторен сеносъбирач, продължихме с производството на пръскачки и след много усилия и изпитания усъвършенствахме и предлагаме двуроторен сеносъбирач както навесен, така и прикачен.

2016 a2.jpg
20160516_125738.jpg

G 3309 роторен сеносъбирач

пръскачка  1000 LIT

Διαφάνεια5.PNG
20170812_092114 ΚΑΘΑΡΟ.jpg

G 6322 двуроторен навесен сеносъбирач

G 6318 S двуроторен прикачен сеносъбирач